top of page
De Vlieger Guy

Bodemsaneringen en waterzuiveringen
Verhuur & verkoop grondwaterzuiveringsinstallaties

Waterbehandeling regio Gent

Waterbehandeling van grondwater in al zijn facetten

Als er bepaalde stoffen zoals brandstofsporen, ijzer en oplosmiddelen (in een te hoge concentratie) in het grondwater voorkomen, spreken we van grondwaterverontreiniging. Dat kan slecht zijn voor mens en milieu en zelfs schadelijk voor gebouwen die zich op die grond bevinden. Wij kunnen u helpen met de behandeling van grondwater, zodat het terug zuiver wordt en zodat u het bij bouwprojecten bijvoorbeeld wettelijk mag lozen in het riool
of in open water.

Onze methode voor waterbehandeling bestaat uit verschillende stappen. We beginnen met een analyse van het grondwater om te controleren of het inderdaad vervuild is en welke waterbehandelingstechnieken het meest effectief zijn. Eenmaal dat bepaald is, pompen we het water uit de grond en behandelen we het met behulp van onze mobiele waterzuiveringsinstallaties. Die mobiliteit maakt het mogelijk om de behandeling ter plaatse uit te voeren zonder dat we grote volumes zand moeten transporteren. Ten slotte stelt een nieuwe meting ons in staat te bevestigen of het water effectief behandeld is.

Professionele aanpak bij De Vlieger Guy

We streven ernaar u als klant een zo compleet mogelijke service te bieden. En aangezien vervuild grondwater vaak samen voorkomt met een vervuilde bodem, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een bodemsanering. Bij al onze zetten we vakkundigheid en veiligheid voorop. Ook realiseren we alles tegen een eerlijke prijs. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel de specialist in saneringstechnieken, De Vlieger Guy: 0495 52 52 92!

Waterbehandeling van grondwater regio Gent
Waterbehandeling door De Vlieger Guy
bottom of page