top of page
De Vlieger Guy

Bodemsaneringen en waterzuiveringen
Verhuur & verkoop grondwaterzuiveringsinstallaties

Grondsanering regio Gent

Alle facetten van grondsanering

Grondsanering verwijst naar het opnieuw gezond maken van een terrein oftewel het reinigen van vervuilde grond. Dat wordt gedaan omdat vervuilde grond schadelijk kan zijn voor mensen, gebouwen, het milieu, het grondwater enzovoort. 

 

Eerst wordt er bodemonderzoek verricht om te kijken of de grond vervuild is en zo ja waar en in welke mate. Vervolgens selecteren we dan de meest passende grondsaneringstechniek naargelang de onderzoeksresultaten, plaats, ernst en nog enkele andere factoren. De verschillende technieken omvatten de in-situsanering (alles gebeurt ter plaatse), de ex-situsanering (de grond wordt uitgegraven en vervoerd) en de on site sanering (tussenvorm). Achteraf is er ook een bodemattest nodig. Deze attesten kunnen via externe studiebureaus verkregen worden. Hier vindt u alvast verschillende studiebureaus terug.

Professionele aanpak De Vlieger Guy

We begrijpen dat een grondsanering vaak onverwachts vereist is en dat de werken hier en daar voor overlast kunnen zorgen. Wij bij De Vlieger Guy zetten ons ervoor in om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en gaan voor een economisch haalbare grondsanering die geen schade veroorzaakt aan de omgeving en die u en omwonenden zo min mogelijk overlast bezorgt. Vakmanschap en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel! U kunt onze hulp ook inschakelen om een mazouttank te saneren, om een bodemattest aan te vragen of zelfs voor waterzuivering.Hebt u ons nodig? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel de specialist in saneringstechnieken, De Vlieger Guy: 0495 52 52 92!

bottom of page