top of page
De Vlieger Guy

Bodemsaneringen en waterzuiveringen
Verhuur & verkoop grondwaterzuiveringsinstallaties

Wateranalyse grondwater regio Gent

Wat is een wateranalyse?

Een wateranalyse is de eerste stap in ons proces van grondwaterzuivering. Het houdt in dat we een staal nemen van het water en dat vervolgens onderzoeken op een aantal verschillende parameters die een indicatie geven van de kwaliteit van het water. Denk daarbij aan bacteriën, chemische stoffen zoals lood, maar ook aan andere kenmerken zoals geur en kleur.

Van analyse tot zuivering

Zo’n wateranalyse is van groot belang wanneer u het bijvoorbeeld overweegt om grondwater te gebruiken in het huishouden of wanneer het bijvoorbeeld bij bouwprojecten nodig is om overbodig grondwater te lozen in open water of in het riool. Zelfs als u er zeker van bent dat er geen vervuilende activiteiten hebben plaatsgevonden op of in de grond, dan raden we het nog steeds aan. Want door stromingen in het bodemwater kunnen schadelijke stoffen van industrie, landbouw en andere huishoudens zoals brandvertragers en bestrijdingsmiddelen zich verspreiden.

We voeren de wateranalyse uit voor een eventuele waterzuivering, zodat we een plan kunnen opstellen en bepalen welke technieken geschikt zijn voor een bepaald geval van waterverontreiniging. Als het water verontreinigd is gebleken en behandeld, voeren we opnieuw een analyse uit om te controleren of het beoogde doel is behaald.

Vakkundige aanpak van De Vlieger Guy

We willen u als klant een zo volledig mogelijke service bieden. Daarom kunt u bij ons terecht voor een wateranalyse, waterzuivering en de verkoop en verhuur van waterzuiveringsinstallaties. We stellen veiligheid en vakkundigheid voorop bij al onze diensten en producten. Dat tegen een eerlijke prijs. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Bel de specialist in saneringstechnieken, De Vlieger Guy: 0495 52 52 92!

bottom of page