top of page
De Vlieger Guy

Bodemsaneringen en waterzuiveringen
Verhuur & verkoop grondwaterzuiveringsinstallaties

Waterzuiveringsinstallatie Gent

Mobiele waterzuiveringsinstallatie huren of kopen

Sommigen van onze klanten zijn niet op zoek naar een eenmalige waterzuivering, maar bevinden zich in een situatie waarin het noodzakelijk is om het grondwater continu of om de zoveel tijd ter plekke te kunnen reinigen. Bijvoorbeeld wanneer er telkens nieuw water geloosd moet worden of wanneer de watersamenstelling langdurig moet veranderen. Het is dan veel handiger om zelf een mobiele waterzuiveringsinstallatie te hebben en daarom verhuren én verkopen wij die.

Aangezien waterzuivering maatwerk vereist kunnen we zorgen voor installaties die van verschillende technieken gebruikmaken. Daaronder vallen zandfiltratie, koolfiltratie, desinfectie door middel van UV-licht, een hogedruktechniek tegen virussen, bacteriën en zouten en beluchting om door middel van zuurstof het volume van ongewenste stoffen te laten toenemen en die te laten bezinken.

Aanpak van De Vlieger Guy

We willen ervoor zorgen dat u bij ons voor al uw problemen een zo efficiënt mogelijke oplossing vindt. Daarom bieden we u niet alleen de mogelijkheid om een beroep te doen op onze vakkundige en veilige diensten zoals bodemsaneringhet saneren van mazouttankshet analyseren van grondwater enzovoort, maar verkopen en verhuren we ook mobiele waterzuiveringsinstallaties. Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel de specialist in saneringstechnieken, De Vlieger Guy: 0495 52 52 92!

bottom of page